ANUNT IMPLEMENTARE PROIECTE FINANTATE IN CADRUL PNRR

”PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

In perioada 10.05.2023 – 30.11.2025, Direcția de Asistență și Protectie Socială Tulcea implementează 2 proiecte, finantate prin prin bugetul alocat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), ce se adreseaza persoanele cu dizabilitati:

  1. Centrul de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoane adulte cu dizabilități ”Sfântul Mihail” – serviciu social care oferă intervenții specializate centrate pe recuperarea neuromotorie a persoanelor cu dizabilitati.

VALOARE – suma solicitată de la Autoritatea finanţatoare este de 3.795.553,20 lei cu TVA, respectiv 3.332.986,03 lei fara TVA

GRUP TINTA  – minim 250 de persoane adulte cu dizabilități vor beneficia de servicii de recuperare medicala – proceduri specifice de recuperare si reabilitare neuromotorie: electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, masaj, kinetoterapie, de servicii de informare, evaluare, asistenta si consiliere sociala, de educație pentru sănătate, consiliere psihologica.

  1. Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități ”Sfântul Gavril” – serviciu social in cadrul caruia se vor desfasura activitati de informare, evaluare sociala şi consiliere si asistenta soiala, consiliere psihologică, educație pentru sănătate, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, dezvoltarea abilităților lucrative, pregătirea pentru angajarea în muncă şi sprijin pentru menținerea locului de muncă, integrare şi participare socială şi civică.

VALOARE – suma solicitată de la Autoritatea finanţatoare este de 3.828.692,88 lei cu TVA, respectiv 3.324.112,35 lei fara TVA .

GRUP TINTA: minim 250 de persoane adulte cu dizabilitati vor participa la activitati desfasurate in centru.

”PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”
https://mfe.gov.ro/pnrr                https://facebook.com/PNRROficial/